Book mig til workshop og få en gratis bog

”Der er ikke noget i den her verden der er umuligt” – Youssef Toutouh

Min motivation til at skrive bogen ”Tør du drømme? Intet står i vejen for dig”, kommer primært fra mine oplevelser som barn, hvor jeg i en strøm af kultur-mix, mistede troen på mig selv. Min kilde til at genfinde den, kom fra stærke mennesker som udrettede, hvad jeg også ønskede mig at opnå – mennesker som jeg kunne genkende sider af mig selv i. Igennem dem fandt jeg min egen styrke til, og tro på, at jeg også kunne udrette det, jeg drømte om. Det ønsker jeg, at andre unge også skal føle; at de ikke står alene i deres proces, og at de ikke er de eneste i verden, som går igennem hårde oplevelser, og møder forhindringer på deres vej. De skal vide, at det er naturligt at møde modstand, og genfinde mod til at overkomme den. 

Samtidig oplever jeg også ofte at man til foredrag og diverse inspirerende arrangementer, lader sig fylde med mod og motivation, men at det lige så hurtigt falder fra igen, hvis man ikke aktivt holder det ved lige. Og med denne bog ønsker jeg, at det altid skal være muligt at åbne den, og finde inspiration, at det skal være muligt at motiveres på ny, og blive mindet om, at alt er muligt.

Bogen indeholder interviews med stærke personligheder, med forskellige baggrunde og interesseområder, som har satset på deres idéer, fulgt deres hjerter, og opnået deres drømme.

”Bryd ud af din comfort zone” – Soulaima Gourani

”Stå stærkt og tro på dig selv” – Kaka

Workshop

Som jeg ser det, er drømme vores drivkraft her i livet. At følge vores drømme og gå efter hvad vi vil, er hvad der giver os adgang til frihed og oprigtig lykke.

Da en af mine største værdier er at have frihed til at følge mit eget hjerte, ønsker jeg at dele redskaber og erfaringer til at give dig forståelse og indsigt i dine egne drømme. Det ønsker jeg at gøre, ved at skabe et trygt forum – hvor der er fri mulighed for at dele ud. Da første skridt for at komme i mål med sine drømme er, at turde sige dem højt.

En af mine grundværdier er friheden til at følge mit hjerte. Jeg ønsker at dele erfaringer og redskaber som kan give dig indsigt i og forståelse for dine egne drømme. I et trygt forum med fri mulighed for at dele ud og sige sine drømme højt – da første skridt mod at realisere sine drømme er, at turde sige dem højt.

Til selve workshoppen vil jeg fortælle min egen personlig historie om, hvordan mine egne drømme gav mig livsglæde og styrke, og kom på rette spor. Men fokus vil ligge hos de unges egne drømme og arbejdet med disse – at dykke ind i sig selv, finde frem til drømmene, og turde sige dem højt. Herefter vil vi lave en øvelse hvis fokus er, at det er essentielt at holde drømmene i live, at passe og pleje dem hver dag, så de kan blomstre.

Hovedtemaet vil være: Tør du drømme?, men også selvværd, identitet og kultur vil blive nævnt. Jeg henvender mig til undervisningssektoren, da workshoppen kan bruges som undervisningsmateriale.

Workshoppen, kan bruges til diskussion efterfølgende, men også at holde eleverne motiveret når noget er svært, og de er ved at give op.    

Ifølge mig er selvværd som trærødder, der holder os oppe i livet. -Den indre kerne som holder hele fundamentet, uanset om det blæser, regner eller stormer. Samtidig er det skrøbeligt, og det skal plejes godt. Ligesom vejret er livet også i konstant forandring. Derfor er det vigtigt at pleje vores fundament, vores selvværd. Jo stærkere vores selvværd er, jo hurtigere kan vi komme ovenpå i livet efter et nederlag.

SÆRLIGT TILBUD TIL FOLKESKOLER I KØBENHAVN

I skoleåret 2016-2017 fik Københavns kommune øje på min bog og det tilhørende drømme-oplæg, hvilket resulterede i 30 succesrige workshops på mange forskellige skoler i København. Jeg er super glad for igen at kunne tilbyde gratis oplæg til udskolingen på de københavnske skoler. Det er først til mølle – Book mig her!

Bogens sponsor

Rosendahl Consulting
antalis
Speciallæge I Øre-, Næse –og Halssygdomme Kim Møller-Andersen
Karen Margrethe Mikkelsen
2200 Kultur
Nørrebro Lokaludvalg
GP Tryk

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.