”Mariam støttede mig i at lære at stole på folk, hvilket jeg undgik indtil da for at beskytte mig selv. Nu er jeg blevet meget bedre til at skabe tillid til andre, og Mariam inspirerer mig stadig meget den dag i dag med sin ærlighed og visioner omkring at turde at udføre sine drømme.”

– Nehir 22 år

”Mariam er meget rolig og lyttende. Det er super godt, for at nå ind til mine mål og drømme. Det har været kæmpe hjælp, at være i “hænderne” på Mariam. Jeg fandt ud at, jeg faktisk kan komme glad i mål. Tak.”

– Carsten 50 år

”Mariam er en dygtig, ærlig og omsorgsfuld kvinde. Med hendes meget åbne hjerte, følte jeg en stor tryghed i at åbne mig fuldstændigt op, uden at være nervøs. En sådan tryghed, der gjorde mit coachingforløb hos Mariam fantastisk, og gav mig en masse gode redskaber til at arbejde videre på min personlige udvikling. Tak for et fantastisk forløb, du har været en kæmpe støtte.”

– Semra 24 år

”Jeg er selv blevet coachet af Mariam, hvilket var en stor personlig succes for mig. Mariam er meget velovervejet og har rykket mig langt på det personlige plan.”

– Louis 24 år

Coaching

Coaching er en samtale mellem du og jeg. Du, som har brug for støtte og motivation til at realisere dine mål og drømme. Disse mål kan være alt fra at tage en livsændrende beslutning, som for eksempel at skifte skole, til at række hånden op i matematiktimen, eller blot at turde stå ved dig selv.

Coaching benytter sig af nogle andre værktøjer end psykologien gør, derfor er coaching altså ikke ligesom terapi. Jeg benytter mig af en speciel spørgeteknik, som er udformet med henblik på at finde nye sidder frem i dig. Mit mål er at få dig til at indse, at du har det, der skal til for at realisere dine drømme.

En coaching session med mig foregår under fire øjne, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Alt efter hvad der fungerer bedst for dig, kan vi mødes på et kontor, vi kan gå en tur, eller snakke over telefonen.

Jeg mener, at der i vores samfund mangler fokus på unge mennesker, og alt det, I potentielt set er i stand til. Mange unge mennesker indeholder et langt større potentiale, end hvad I selv kan se, og mit mål er at finde frem til det, der afholder dig fra at realisere dine ambitioner, og erstatte dette med nogle langt mere konstruktive værktøjer – eksempelvis bedre selvværd. Ved at arbejde dybere med dig selv og dine indre drømme, vil vi kunne skabe et stærkere grundlag for at kunne gå fra ord til handling.

Det er enormt vigtigt, at alle mennesker fra en tidlig alder får skabt fokus på den kendsgerning, at virkelig mange ting er mulige. Coaching bygger på den teori, at der findes mange forskellige intelligenser, og ved at finde frem til dine personlige styrker og svagheder, vil du kunne komme tættere på at realisere dine mål.

Da jeg var 13 år, oplevede jeg første gang coaching på egen krop. Jeg gennemlevede på dette tidspunkt en periode i mit liv, hvor jeg havde det enormt svært i skolen, da min faglige selvtillid virkelig manglede et boost. I et år blev jeg coachet en gang om ugen, og gennem disse sessioner opnåede jeg et højere selvværd – og oplevede dermed følelsen af succes, som gjorde mig til en stærkere person. Denne oplevelse skabte grundlaget for, hvem jeg er i dag, samt motivationen til at tro på, at alt kan lade sig gøre. – Uanset hvilke forudsætninger du har med dig.

1 session – 495 kr. (60 min)

Køb 5 sessioner – 2000 kr.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.