Tør du drømme? Intet står i vejen for dig.

Imens jeg arbejdede på bogen Tør du drømme? Intet står i vejen for dig! Besluttede mit team og jeg os for at holde et event, hvor alle var velkomne. Eventet skulle være i min bogs ånd, hvor fokus var på drømme og det, at turde sige dem højt. Det at turde sige sine drømme højt, er nemlig det første skridt på vejen mod at gøre dem til virkelighed. Omkring 100 mennesker dukkede op på skaterpladsen på Nørrebro, hvor nogle unge kunstnere, som allerede var godt på vej mod deres drømme, spillede musik og sang. Målet med eventet var at symbolisere, hvordan alt kan lade sig gøre, hvis man virkelig tør gå efter det.

Fredsevent

Efter den tragiske skudepisode i Februar 2015 lagde min jødiske veninde og jeg hovederne sammen, for at finde ud af, hvordan vi kunne bidrage til at skabe og bevare en god stemning mellem muslimer og jøder i Danmark. Vi kunne nemlig ikke undgå at lægge mærke til, hvordan jøder og muslimer omkring os, rakte hænderne mod hinanden. Dette udløste et projekt, som vi døbte Salaam Shalom – Muslimer og jøder for fred. Målet var at skabe en rigtig fed og anderledes festival i København, som skulle få disse hænder til at mødes, og formålet var at symbolisere fred mellem jøder og muslimer i Danmark. Festivalens temaer blev således: sameksistens, multikulturalitet og hygge.
På selve dagen oplevede man mellemøstlige musikere som spillede sammen og madboder, hvor der blev serveret mellemøstlig mad, med både jødiske og muslimske delikatesser. Derudover skabte festivalen anledning til at jøder og muslimer i par, kunne få taget et billede sammen, under ordene ‘Salaam’ og ‘Shalom’. Salaam er det arabiske ord for fred, mens shalom er det hebraiske ord for det samme. – Som et symbol på kærlighed og lighed, når begge religioner og forskelligheder mødes.
Vores fælles ønske om, at skabe en dag, hvor alle mennesker tilhørende minoriteten såvel som majoriteten kunne dukke op og føle sig velkomne, blev i høj grad imødekommet. Det var dejligt at se så mange forskellige etniciteter og religioner støtte op om projektet, og det bekræftede i høj grad min tro på, at vi sammen står langt stærkere, end hver for sig.

Spred kærlighed

Efter hærværket på den jødiske slagter den 9. april 2015, valgte nogle af mine venner og jeg at købe en masse papirshjerter og klistre dem op henover hærværket. Idéen bag var en lille fredsaktion, der direkte skulle modarbejde det had, der lå i hærværket. Vi klistrede hjerter op for at sende et signal om, at ingen hadeforbrydelser mod nogen som helst tolereres, og at civilbefolkningen må stå sammen, når en mindre gruppe udøver vold.

Young Role Model Academy

Young Rolemodel Academy er en uddannelse, som jeg har været med til at iværksætte i samarbejde med coachingvirksomheden Mindjuice. Efter selv at have erfaret hvordan den rette coaching havde afdækket mange skjulte talenter i mig, og mit selvværd var blevet styrket, valgte jeg selv at gennemføre uddannelsen som coach. Min daværende lærer og jeg besluttede os sammen for at starte en coachinguddannelse for unge. Som ny udklækket coach tilbage i 2012 havde jeg nu mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker, der ønskede forandring. I tre år var jeg coach og mentor for ca. 25 unge, yngre som ældre end mig selv, og også delvist underviser på holdene.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.