REFERENCER

Anbefaling

“Vores elever var meget begejstrede og at de havde gjort den nye viden til deres egen blev meget tydeligt, da de et par uger senere selv skulle videreformidle til knap 1000 mennesker på efterskolernes dag. Kun fordi Mariams workshop var så tydelig, skarp og vedkommende blev vores elever i stand til dette.”
-Mie Juul Ingerslev, Puls-linjen på Tølløse Slots Efterskole

Energisk og tillidsvækkende oplægsholder. Hun formår at fange eleverne på de høje klassetrin med sin personlige fortælling lige fra start. Hun er ærlig og indlevelsesfuld og lykkes gennem sin personlige integritet, at række ud og give bud på, hvordan man kan ændre retning i livet. Vi og eleverne var virkelig fanget fra første øjeblik og fik åbnet øjnene for de muligheder der er, hvis bare man tør drømme.
-Christina Søby, Nørrebro Park Skole

Mariams mod og ærlighed har opfordret og motiveret eleverne til at turde at kigge ind ad og prøve at finde deres egne drømme, styrker og ambitioner og modet til at følge dem. På denne årgang har det været mindst to elever, der efterfølgende har vist tydelige tegn på forbedring, ved at turde at række hånden op i timerne, gøre udtryk for egne meninger og være mere selvsikre.
-Nishat Sultana Amjad, Ellebjerg Skole

God indlevelsesfuld fortælling, som ramte rigtig mange af eleverne. Der var gode muligheder for identifikation og inspiration for eleverne, og fik de, om end for en stund, troen på, at man kan, hvad man sætter sig for; hvis man tør drømme.
– Sascha, Pederlykke skole

Gennem forskellige tryghedsskabende øvelser, arbejder de unge med deres drømme i en utopisk rammesætning. Med udgangspunkt i Mariams egen historie og ligeværdige kommunikation i øjenhøjde, skaber Mariam et trygt rum hvor ’the sky is the limit’ og intet er rigtigt eller forkert.  Gennem workshoppen udfordrer Mariam de unge til at sige deres drømme højt, og for derigennem at gøre dem virkelige. Derudover får de unge værktøjer til at arbejde videre med drømmene, og få dem ind i en hverdagskontekst.
– Julie Raun, BA in Social science and Work-life – Studies & Mentor hos PIFT.

Eleverne siger

Jeg sagde til min far jeg ville være dyrepasser og han synes jeg skal blive advokat, min mor støtter mig lidt i min drøm. Jeg vil helt klart følge min drøm og efter i dag har du fået mig til tro på den dobbelt så meget. Det vil jeg takke dig for.
-Elev, Højdevang skole

Jeg kedet mig på intet tidspunkt. Mariam var inspirerende og kunne godt lide vi lavede en masse øvelser og ikke bare skulle lytte. Jeg havde aldrig tænkt på hvad jeg drømte om, nu har jeg en helt liste.
-Elev, Vesterbro ny skole

Det var spændende, da hun kom med oplysninger om drømme, da vi normalt ikke taler om det eller tænker over det. Lige meget hvor store eller små drømme, man har skal man altid gå efter dem.
-Elev, Langelige skole

Gennem øvelserne fik jeg mere selvtillid til at stå op for mig selv og mine drømme. Jeg tror på jeg vil nå i mål, selv hvis jeg ikke lykkes første gang.
-Elev, Blågårdsskole

Jeg synes det var et godt oplæg, da vi blev aktiveret undervejs i oplægget. Vi fik tid til at tænke over hvad der blev sagt. Jeg er personligt, blevet meget mere bevidst over hvad jeg drømmer om og hvad jeg vil med mit liv. Ikke nødvendigvis hvordan, men jeg ved, hvad jeg gerne vil opnå. Jeg er blevet mere bevidst over hvad der betyder noget for mig og at jeg kan opnå det.
-Elev, Nørrebro Park Skole

Steder jeg har været

Nørrebro Park Skole

Blågårds skole

Højdevangs skole

Peder Lykke Skole

Langelineskole

Vesterbro ny skole

Ellebjerg skole

Mellem Folkelig Samvirke

Tagensbo Skole

Børnehuset Buen

Projekt 3ei-Esbjerg

Beboercentrum-Tingberg

Husum Pigeklub

Sundhedsplejerske: Lyngby Taarbæk kommune- Virum

Den Boligsociale helhedsplan- Valby

Socialrådgivere- Århus

Billund Kommune

Københavns Bibliotek

Studenterhuset

Århus bibliotek

10. Klasses Centeret

Ollerup Efterskole

Tølløse Slots Efterskole

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.